'Hadise'yi görünce kanal değiştiriyorum'

2. Sayfa programına konuk olan başarılı modacı Hakan Akkaya, Hadise'yi topa tuttu. Programda O Ses Türkiye jüri üyelerinin kıyafetlerini değerlendiren Akkaya, Hadise'yi es geçti. Hadise'yi atlamasının bir sebebi olduğunu söyleyen Hakan Akkaya, geçmişte ya

'Hadise'yi görünce kanal değiştiriyorum'

2. Sayfa programına konuk olan başarılı modacı Hakan Akkaya, Hadise'yi topa tuttu. Programda O Ses Türkiye jüri üyelerinin kıyafetlerini değerlendiren Akkaya, Hadise'yi es geçti. Hadise'yi atlamasının bir sebebi olduğunu söyleyen Hakan Akkaya, geçmişte yaşadığı bir tatsızlığı anlattı.
 
İki sene önce Birleşmiş Milletler Türkiye Barış elçisi seçildiğini anımsatan Akkaya, 'Dünya Mülteciler Günü'nde Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek ve Birleşmiş Milletler ofisiyle Ankara'da bir defile yaptım. Çocuklarla birlikte beş ünlü podyuma çıkıyordu. Fakat hanımefendi (Hadise) biraz geç kaldı. Küstahlık içindeydi ve benim haksızlığa hiç tahammülüm yoktur. Bir de o durumda canavara dönüşürüm. Çünkü sosyal sorumluluk projeleri senin imza günün, halk konserin değil. O sosyal sorumluluk projesinin kulisine girdiğin an her şeyi geride bırakırsın. Sen bir amaca hizmet etmeye geliyorsun. Ben de sosyal sorumluluk projelerinde nasıl davranılması gerektiği konusunda fikir verdim hanımefendiye. O sıra gerginlik oldu' şeklinde konuştu.
 
HADİSE HİÇ BİR ZAMAN DEMET AKALIN OLAMAYACAK
Eskiden Hadise'yi çok beğendiğini ifade eden Akkaya, 'Ama o anı yaşadıktan sonra fikrim değişti. Pek çok ünlü ekran önünde başka bir şey, ekran arkasında başka bir şey. Üzgünüm ama Hadise hiç bir zaman bir Hande Yener olmayacak, bir Demet Akalın olamayacak, bir Bengü olamayacak, bir Gülşen olmayacak. Neden en başta bu söylediğim durumdan' diye konuştu. Hadise'yi işinde başarılı bulduğunu söyleyen Hakan Akkaya, 'Ama kişisel olarak izleyip izlememek benim tercihim, onu gördüğümde kanal değiştiriyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler