Hadise parayı akıllı kullanıyor!

Seksi şarkıcı Hadise, genç yaşına rağmen geleceğini garantiye almak için akıllıca hamleler yapıyor. Kazancını gayrimenkule yatıran Hadise, önceki gün de bir banka şubesinde nakitini değerlendirmek üzere görüşme gerçekleştirdi.Sık sık konser veren, O Ses T

Hadise parayı akıllı kullanıyor!

Seksi şarkıcı Hadise, genç yaşına rağmen geleceğini garantiye almak için akıllıca hamleler yapıyor. Kazancını gayrimenkule yatıran Hadise, önceki gün de bir banka şubesinde nakitini değerlendirmek üzere görüşme gerçekleştirdi.

Sık sık konser veren, O Ses Türkiye Yarışması’nda jüri üyeliği yapan, albümleri gayet iyi satan ve dijital ortamda şarkıları bolca indirilen Hadise kazandıklarını har vurup harman savurmak yerine akıllı yatırımlara dönüştürmeye çalışıyor. Gayrimenkul edindiği bilinen güzel şarkıcı önceki gün de Etiler’de bir banka şubesinden çıkarken görüntülendi.

Asistanıyla birlikte geldiği bankada uzun bir süre banka müdürüyle görüşen Hadise’nin, kazancını değerlendirmek için görüşme yaptığı öğrenildi. Çıkışta banka müdürü Hadise’yi kapıya kadar uğurladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemeyen Hadise, aracına binerek hızla uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler