Hadise çakma Beyonce gibi!

Hadise, 14 Nisan'da piyasaya çıkartacağı "Aşk Kaç Beden Giyer?" adlı yeni albümü için seksi pozlar verdi. Hadise, konserlerinde defalarca kıyafetlerini taklit ettiği Beyonce'ye yine özendi.BEYONCE'DEN İLHAM ALMIŞ Albüm için çektirdiği fotoğraflarda ünlü ş

Hadise çakma Beyonce gibi!

Hadise, 14 Nisan'da piyasaya çıkartacağı "Aşk Kaç Beden Giyer?" adlı yeni albümü için seksi pozlar verdi. Hadise, konserlerinde defalarca kıyafetlerini taklit ettiği Beyonce'ye yine özendi.

BEYONCE'DEN İLHAM ALMIŞ

Albüm için çektirdiği fotoğraflarda ünlü şarkıcıya tıpatıp benzeyen Hadise, albümünü ise şöyle özetledi: "Konuşmadıklarım, yaşadıklarım bu albümde."

İlk klibini söz müziği Gülşen'e ait olan 'Süperman' şarkısına çeken Hadise, Erdem Kınay, Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu ve Street Fabulous gibi isimlerle çalıştı. Söz ve müziği Gülşen'e ait olan şarkıdaki ince mesajlar dikkat çekti:

SUPERMAN

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali

Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani

Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım

İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım...

I ıhhh

Hiç zahmet edip de düşünme o ihtimali

Hiçbir söz değiştiremez kararımı fikrim baki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem