Hadise Belçika'ya kaçtı!

Hadise'nin Türkiye'de kazandığı paralarla Belçika'da sıradan bir vatandaş kadar vergi ödediği ve kazancının neredeyse hepsinin kendisine kaldığı, ödemekle yükümlü olduğu vergiyi ödemediği ortaya çıkmıştı.Hadise bu haberlerle ilgili olarak dün bir basın to

Hadise Belçika'ya kaçtı!

Hadise'nin Türkiye'de kazandığı paralarla Belçika'da sıradan bir vatandaş kadar vergi ödediği ve kazancının neredeyse hepsinin kendisine kaldığı, ödemekle yükümlü olduğu vergiyi ödemediği ortaya çıkmıştı.

Hadise bu haberlerle ilgili olarak dün bir basın toplantısı yapacağını açıklamıştı.

TÜRKİYE'YE DÖNMEK İÇİN KONUNUN KAPANMASINI BEKLİYOR

Hadise'nin basın toplantısında vergi belgelerini ortaya koyup koymayacağı merak konusu olmuştu. Ancak basın toplantısı yapması beklenen Hadise memleketi Belçika'ya kaçtı. habere göre; uzun zamandır twittter sayfasınını kullanmadığı dikkat çeken ve hiçbir şekilde sessizlğini bozmayan Hadise şuanda vergisini ödediği memleketi Belçika'da. Hadise Türkiye'ye dönmek için konunun kapanmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem