''Haddini bildirmeniz lazım''

Beşiktaş kulübü, Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl'a hakaret ve tazminat davası açıyor.Dün oynanan Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Gaziantepspor-Beşiktaş maçı sonrası Cenk Tosun'u önümüzdeki sezon için transfer eden Beşiktaşlı yöneticiler ve baş

''Haddini bildirmeniz lazım''

Beşiktaş kulübü, Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl'a hakaret ve tazminat davası açıyor.

Dün oynanan Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Gaziantepspor-Beşiktaş maçı sonrası Cenk Tosun'u önümüzdeki sezon için transfer eden Beşiktaşlı yöneticiler ve başkanına İbrahim Kızıl, 'Yaptıkları resmen hırsızlık. Yaptıkları ahlak dışı. Bir de at hırsızı gibi poz vermişler' sözleri siyah-beyazlı camiada infiale yolaçtı.

Açıklamaların duyulması sonrası kulübü ve yöneticileri telefon yağmuruna tutan Beşiktaş Kongre Üyeleri, 'bu kişiye haddini bildirmeniz lazım' yönünde isteklerde bulundular.

Beşiktaş Genel Kurul üyeleri; özellikle Beşiktaş Kulübü Başkanı için söylenen 'Fikret Orman da utanmadan Cenk ile poz veriyor. Bu davranışla Fikret Orman, Gaziantep şehrine çok büyük saygısızlık yapmıştır. Bu olay burada bitmeyecek. Bunu yapanlardan hesap soracağız. Bu tür emek hırsızlığı yapan insanları lanetliyorum. Ahlak dışı davranışı Beşiktaş yapmıştır. Gaziantepspor'un içine at hırsızı gibi girdiler çocuğun aklını çeldiler' sözlerinin affedilmez olduğunu ve bu tür açıklamalar yapan birinin adalet önünde hesap vermesi gerektiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler