Hacıosmanoğlu’nun kararı Fenerli Üyeye yaradı!

İbrahim Hacıosmanoğlu “TFF de artık daha güçlü olacağız” düşüncesini savunarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i destekledi ama Demirören’in yeni dönemdeki ilk icraatı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nun başına Fenerli kong

Hacıosmanoğlu’nun kararı Fenerli Üyeye yaradı!

İbrahim Hacıosmanoğlu “TFF de artık daha güçlü olacağız” düşüncesini savunarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i destekledi ama Demirören’in yeni dönemdeki ilk icraatı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nun başına Fenerli kongre üyesini atamak oldu.

Haziran ayında yapılan seçimlerde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, 3 Temmuz sürecindeki tutumuyla Türk futbolunu içinden çıkılmaz bir hale getiren ve Trabzonspor’un haklı davasının hep karşısında duran TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e destek vermesi büyük tepkilere neden olmuş ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi 3 isim Köksal Sadıklar, Ahmet Emre Turan ve Ömer Demir istifa etmişti.

Yaşanan bu olayın üzerine İbrahim Hacıosmanoğlu’nun istifa etmesi ya da kongre kararı alması görüşü ağır basarken Hacıosmanoğlu bu kararını TFF yönetimine 2 üye soktuklarını ve burada artık daha güçlü temsil edileceklerini söyleyerek savunmuştu.
TFF Yönetim Kurulu’nun aldığı bir kararla PFDK’nın başına koyu bir Fenerbahçeli ve aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan ve 3 Temmuz şike sürecinde Aziz Yıldırım’ın savunanların başında yer alan Avukat Hüseyin Karaahmetoğlu’nu getirmesi İbrahim Hacıosmanoğlu’nun verdiği kararın ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Gelinen bu noktada TFF yönetim Kurulu’nun yaptığı ilk icraatta böylesi skandal bir karara imza atmasının Bordo mavili camiada nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem