Habur'da PKK'lıalr teslim oldu

 PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarından değişik tarihlerde kaçan 9 PKK'lı, Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınıır kapısında güvenlik güçlerine teslim oldu.SİLAHSIZ TESLİM OLDUPKK kamplarından değişik tarihlerde kaçarak Irak'ta yaşayan 9 P

Habur'da PKK'lıalr teslim oldu

 

PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarından değişik tarihlerde kaçan 9 PKK'lı, Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınıır kapısında güvenlik güçlerine teslim oldu.

SİLAHSIZ TESLİM OLDU

PKK kamplarından değişik tarihlerde kaçarak Irak'ta yaşayan 9 PKK'lı, bugün öğlen saatlerinde Habur Sınır kapasında güvenlik güçlerine teslim oldu. Silahsız olarak teslim olan PKK'lıların önce sağlık kontrolünden geçirildiği ve daha sonra sorgularının yapılması için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü belirtildi.

1 KİŞİ DE HAKKARİ'DE TESLİM OLDU

Öte yandan Hakkari'de de bir örgüt mensubu teslim oldu. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Yüksekova'da terör örgütü mensubu bir kişi, silahsız ve teçhizatsız olarak ilçedeki askeri birliğe teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem