Haberi duyan bırakıyor! patlama yaşanıyor

Küresel krizden sonra ABD’nin ülke dışında yaşayan vatandaşları ve vergi mükellefi yeşil kart sahiplerinin ABD dışı kazançlarınıvergilendirmeyi sıkılaştırması, bu ülkenin vatandaşlığından terk etmede patlama yarattı.ABD Hazinesi’nin önceki gün 2014 son çe

Haberi duyan bırakıyor! patlama yaşanıyor

Küresel krizden sonra ABD’nin ülke dışında yaşayan vatandaşları ve vergi mükellefi yeşil kart sahiplerinin ABD dışı kazançlarınıvergilendirmeyi sıkılaştırması, bu ülkenin vatandaşlığından terk etmede patlama yarattı.

ABD Hazinesi’nin önceki gün 2014 son çeyrekte kendi isteğiyle vatandaşlık ve yeşil kart sahipliğini bırakanların listesini açıkladı.

Böyelikle 2014’te toplam 3.415 kişinin ABD’yle bağını kopardığı anlaşıldı. 2014, en eski listenin bulunduğu 1988’den bu yana rekor yılı oldu. Rakam 2013’te de 2.999’du. 2013 rakamı da 2012’nin üç katıydı. Önceki yıllarda sayı en fazla 1.200’e ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler