Haberal'a kurşun geçirmez oda

Haberal'ın 2 yataklı ancak yalnız kendisine ayrılan kurşun geçirmez camlı korunaklı odada kaldığının belirtildiği açıklamada şöle denildi: "Resmi açılışı 28 Eylül 2009 Tarihinde yapılan ve Avrupa yakasının kamuya ait tek kalp hastanesi olan İstanbul Mehme

Haberal'a kurşun geçirmez oda

Haberal'ın 2 yataklı ancak yalnız kendisine ayrılan kurşun geçirmez camlı korunaklı odada kaldığının belirtildiği açıklamada şöle denildi:

 

"Resmi açılışı 28 Eylül 2009 Tarihinde yapılan ve Avrupa yakasının kamuya ait tek kalp hastanesi olan İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma hastanesi 300 yatak kapasitesi ile erişkin ve çocuk kalp hastalıklarının tanı ve tedavisinde kısa süre içerisinde branş hastaneler içerisinde referans kalp merkezlerden birisi olmuştur. Bu bağlamda 11 Şubat 2011 Cuma günü öğleden sonra Bakırköy Cumhuriyet savcılığının, İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma hastanesine hitaben gönderdiği üst yazı ile Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın hastanemize yatışı yapılmıştır.

 

Üst yazıda belirtilen ve kardiyak fonksiyonları ile ilgili tetkiklerin hastanemiz tarafından güncellenmesini içeren yazı kardiyoloji klinik şefleri tarafından kendisi ile paylaşılarak, ileri tetkiklerin yapılmasına Prof. Dr. Haberal da bilgilendirilerek aynı gün içerisinde başlanmıştır.Hayati fonksiyonlarının 24 saat monitörize edildiği ve kendisine refakat eden bir hemşirenin yanı sıra ilgili kardiyoloji uzmanlarının da gerekli viziteleri gerçekleştirdiği Prof. Dr. Haberal, 2 yataklı ancak içerisinde sadece kendisinin kaldığı, müstakil bir banyosu da olan gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı kurşungeçirmez camları bulunan korunaklı bir hasta odasına alınmıştır.

 

Hastaya hastanemizde güvenli ve kaliteli sağlık hizmeti verilmektedir.Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın yatışından itibaren tüm yaşamsal fonksiyonlarının normal olarak devam ettiği, hastaneye kabul edildiği ilk günden itibaren sağlık durumu kardiyoloji klinik şefi tarafından değerlendirilerek uygun periyotlarla avukatları ile görüştürüldüğü ifade edildi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler