Haber61.NET haberine Vekil tepki gösterdi

 16 Ekim 2012 tarihinde Haber61.NET’in sütunlarına "Madem Öyle İşte Böyle"  başlığı ile taşıdığı haber kısa sürede ulusal basında yer almıştı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Haber61.NET spor merkezine bir bildiri g

Haber61.NET haberine Vekil tepki gösterdi

 

16 Ekim 2012 tarihinde Haber61.NET’in sütunlarına "Madem Öyle İşte Böyle"  başlığı ile taşıdığı haber kısa sürede ulusal basında yer almıştı.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Haber61.NET spor merkezine bir bildiri göndererek haberimize tepki gösterdi.

Sayın Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu’nun bize göndermiş olduğu bildirinin noktasına virgülüne dokunmadan habercilik normları doğrultusunda siz Haber61.NET okuyucularına yayınlıyor ve cevap hakkımızı saklı tutuyoruz.

İşte Sayın vekilin Tepkisi;  

17 Ekim 2012 Çarşamba günü "Madem Öyle İşte Böyle" başlıklı yazınızda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanımız Sayın Kemal KIUÇDAROGLU ile ilgili yazınızda 2010 - 2011 Futbol Sezonunda şike ile Türkiye Lig Şampiyonluk Kupası getiren Fenerbahçe ve onun Şikeden suçlu bulunmuş başkanı Aziz YILDIRIM'» ziyaret ettiğini bahsederek sayın genel başkanı Trabzonspor kamusuma karşı kışkırtmaktasınız

Genel Başkanımız Sayın Kemal KIUÇDAROGLU gittiği her yerde mümkün oldukça spor kulüplerini ziyaret etmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübünde her ne kadar Trabzonsporlular olarak eleştirirsek de ülkemizin önemli bir taraftarı olan bir camiadır. Sayın Genel Başkanımız Fenerbahçe Spor kulübünün ziyaret etmesi doğal bir durumdur.

Kaldı ki şike sürecinde Sayın Başkanın, Aziz YILDIRIM ve Alex’i kabulünde sakın "Buca Maçında yanlış olmasın" sözü ardından UEFA Başkanı Platini ile görüşmesinde "kurum ve kişilerin ayrılması gerektiği" sözleri ile Yıldırım DEMlRÖREN’in Futbol Federasyonu Başkanlığına getirilme süreci ile Trabzonlu Bakanımızın "Kupayı İnce Ayarla Alacağız" sözlerini söylediklerinde ne yapıldı?

Yine seçim öncesinde Bordo-mavi tişört yaptırarak yakasına AKP amblemi bastırarak  ve sporu siyasete alet eden AKP yönetimine karşı niçin bunun yanlış almadığı söyleyip yazılmadı.

Bu yazınızla sözde Trabzonspor'a katkı sağladığınızı sanıp sporu siyasete karıştırdığınızı biliniz . Hiç kimse Trabzonspor üzerinden siyasi rant sağlayamaz ve sağlatmamalıdır.

Yine ayrıca, Trabzon'umuzun bu kadar ekonomik ve sosyal sorunu varken ve bunları göz ardı ederek hiçbir çalışma göstermeyen bu nedenle devamlı göç veren güzel ilimizin sporu siyasete karıştırarak Sayın Genel Başkanımızı eleştirmenizi yadırgadığımı iletiyorum.

Trabzon ve Trabzonspor camiası çok iyi bilmelidir ki 1966 da kuruluşumdan bu günümüze her zaman Trabzonspor'un yanında ve destekçisi olarak onun hakları için çalışan ve her platformda anlatan ama Trabzonspor'un partiler üstü olduğunu ona göre davranan bir Trabzonsporluyum.

Bilgilerimle saygı ve sevgilerimle sunulur.

canalioglu_1.jpgcanalioglu_2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler