Haber61'in ajandası

BAYRAKTAR’DAN “BEN DAHA ÖLMEDİM” MESAJI17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet  operasyonu sonrası oldukça sıkıntılı bir süreç geçiren bakanlığı elinden alınan AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın siyasetteki yol haritası ne olacak? Bayraktar 2015 Gen

Haber61'in ajandası

BAYRAKTAR’DAN “BEN DAHA ÖLMEDİM” MESAJI

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet  operasyonu sonrası oldukça sıkıntılı bir süreç geçiren bakanlığı elinden alınan AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın siyasetteki yol haritası ne olacak? Bayraktar 2015 Genel seçimlerinde yeniden aday olacak mı? Siyasete devam mı edecek, yoksa köşesine çekilip işlerinin başın da mı olacak? AK Parti 2015 Genel seçimlerinde iktidar olursa yeni kabinede bakan olma şansı var mı? Trabzon’un yatırım kayıpları ne olacak? Çevre ve Şehircilik Bakanlığında yaşanan “Trabzon kıyımıma” ne diyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ile arasında bir sorun var mı? Ve daha bir çok soru ve cevabı merakla beklenen konular. Erdoğan Bayraktar yakın bir zaman diliminde geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek “Hem ben daha ölmedim mesajı verecek? Hem de kendisine kurulduğunu iddia ettiği komplo süreci ile ilgili ayrıntılı bilgiler verecek?

TRABZONSPOR DERGİSİ NEDEN ÇIKMIYOR?

TRABZONSPOR DERGİSİ NEDEN ÇIKMIYOR?

“Trabzonspor dergisi “ kulübün önemli bir yayın organı.Son sayısı yanılmıyorsak Nisan ayında çıkmıştı. Mayıs-Haziran ve Temmuz ayı sayılarından ise ses yok.Mali sorunlar ve matbaa ile yaşanan sıkıntılar yüzünden derginin çıkmadığı öne sürülüyor.Trabzonspor gibi büyük bir kulübün bu durumla karşı-karşıya kalması doğrusu hiçte doğru değil.

Trabzonspor dergisi hem içerik olarak hem de görsel olarak doyurucu bir dergi. Çarpıcı röportajlar, önemli haberlerle Trabzonspor’u daha yakından tanıma imkanı buluyorsunuz. Emeği geçenleri sadece kutlamak değil aynı zamanda sahiplenmek lazım. Elbette de taraftar ve vatandaşa da görev düşüyor. Trabzonspor dergisine abone olunmalı ya da bayiden düzenli olarak satın alınmalı.

TRABZONSPOR SAYGINLIĞINI KAYBETMEMELİ

TRABZONSPOR SAYGINLIĞINI KAYBETMEMELİ

AK Parti eski Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş ile Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri konuştuk.Göktaş Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasının hakkı olduğunu ve ilk turda rahat bir şekilde seçileceğini dile getirdi.Göktaş,Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ise AK Parti’nin başına geçmesi gerektiğini belirterek “Yapılan anketler, kamuoyu yoklamaları ve partililerin bu yönde çok büyük isteği ve beklentisi var.Sayın Gül’ün mutlaka bunları değerlendirip AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olarak ülkeye hizmet edeceğini söyleyebilirim” dedi.

Siyasetin her zaman değişkenlik yaşadığını ve süprizlere gebe olduğunu belirten Göktaş “Bu süreçte bize düşen ne varsa elbette bunu yerine getiririz” dedi. Trabzonspor konusunda da konuşan Göktaş “Trabzonspor iyi yönetilmiyor, ciddi sıkıntılar var. Fakat imza kampanyası ile yönetimin düşürülmesine de çok sıcak bakmıyorum .İyi bir hoca ve genç futbolcular alındı.Acilen İyi bir santrafor alınması şart” dedi. AK Parti eski Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş Trabzonspor’un sıradanlaşmasına çok üzüldüğünü belirterek “Saygınlığını kaybeden bir kulüpten başarı beklenmez. Hem Sadri Şener hem de İbrahim Hacı Osmanoğlu bu konuda iyi bir yönetim tarzı koyamadı. Trabzonspor her şeyden önce alt yapıya yatırım yapmalı, özüne dönmeli. .Almanya bunu başardı ve dünya kupasını kazandı.

BİR DEĞİL İKİ KADIN MİLLETVEKİLİMİZ OLACAK!

BİR DEĞİL İKİ KADIN MİLLETVEKİLİMİZ OLACAK!

2015 Genel seçimlerinde yeni büyükşehir olan illerde AK Parti’nin kadın siyasetçilere ağırlık vermesi noktasında çok özel bir çalışması var. Kadın Milletvekili sayısını yeterli bulmayan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara bu yönde bir çağrı yaparak milletvekili aday sıralamasında kadınlara öncelik tanıyın mesajı verdi.6 milletvekili adayı çıkaran Trabzon’da AK Parti  2015 Genel seçim sıralamasında Trabzon’da iki kadın adaya yer verebilir.

Peki bu isimler kim olabilir? İki dönemdir AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olan Safiye Seymenoğlu’nun yeni dönemde aday gösterilmesi beklenmiyor. Sosyal Hizmetler ve Aile Politikaları Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkın Asan, AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Mimar Hatice Öztürk, Sezgin Yılmaz ve Av.Ayşe Sula Köseoğlu,  şu aşamada vitrin aday olarak öne çıkıyor

SOYLU VE MALKOÇ 2015’TE TBMM’YE GİRECEK

 
 

SOYLU VE MALKOÇ 2015’TE TBMM’YE GİRECEK

Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde yıldızı parlayan AK Parti’ye katıldıktan sonra da siyasette önemli bir çıkış yakalayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile eski Trabzon Milletvekili Av.Şeref Malkoç’un 2015 Genel seçimlerinde milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Oflu Süleyman Soylu ile Arsinli Şeref Malkoç’un büyük ihtimalle Ankara’dan aday gösterileceği belirtiliyor

Her iki Trabzonlu siyasetçinin bu yöndeki görüşlerini sorduk. Süleyman Soylu:”Siyasetten beklentimiz kişisel değildir. Her zaman milletin hizmetindeyiz. Eğer bunu başarıyorsak ne mutlu bize. Partimizin verdiği görevleri hakkıyla yerine getirmek isterim”

Şeref Malkoç: ”Ülkemiz oldukça hassas bir dönemden geçiyor. Önümüzde çok önemli Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Yeni Türkiye’nin huzuru ve istikrarı için bu seçim önemli. Bize düşen şu aşamada bunu katkı sağlamaktır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem