Haber siteleri yasası ne zaman görüşülecek?

Adalet Komisyonu'nun, internet haber sitelerinin Basın Kanunu kapsamına alınmasını öngören kanun tasarısını, 14 Mayıs Çarşamba günü ele alacağı öğrenildi.Meclis, önemli düzenlemelerin ele alınacağı yeni bir haftaya giriyor.  TBMM Genel Kurulu, haftaya den

Haber siteleri yasası ne zaman görüşülecek?

Adalet Komisyonu'nun, internet haber sitelerinin Basın Kanunu kapsamına alınmasını öngören kanun tasarısını, 14 Mayıs Çarşamba günü ele alacağı öğrenildi.

Meclis, önemli düzenlemelerin ele alınacağı yeni bir haftaya giriyor.  

TBMM Genel Kurulu, haftaya denetimle başlayacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 13 Mayıs Salı günü Genel Kurul'da, milletvekillerinin kendisine yönelttiği yazılı soru önergelerini yanıtlayacak.

Uluslararası sözleşmelerin onaylanmasını içeren yasa tasarıları, bu hafta Genel Kurul'un diğer gündemini oluşturacak.

KOMİSYONLAR!

TBMM'deki bazı ihtisas komisyonları da gündemlerindeki konuları görüşmek üzere toplanacak.   

Plan ve Bütçe Komisyonu, 13 Mayıs Salı günü yapacağı toplantıda, araştırma altyapılarının desteklenmesiyle ilgili yasa tasarısını görüşecek.

Adalet Komisyonu, internet haber sitelerinin Basın Kanunu kapsamına alınmasını öngören kanun tasarısını, 14 Mayıs Çarşamba günü ele alacak. Komisyon, tasarıyı Alt Komisyon'da yapılan değişikliklerle görüşecek.   

Tasarıyla, internet haber sitesi sorumlu müdürü, hazırlanan düzeltme ve cevabı, kullanıcıların ana sayfadan doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında bir hafta süreyle yayınlayacak. Düzeltme ve cevap yazısının yayınlanmaması halinde, hakim, masrafları yayın sahibi tarafından karşılanmak üzere, bu yazının iki internet haber sitesinde yayınlanmasına karar verebilecek. İnternet haber sitelerinde de resmi ilan ve reklam yayınlanabilecek.

Dışişleri Komisyonu, uluslararası sözleşmelerin onaylanmasını içeren yasa tasarılarını, 14 Mayıs Çarşamba günü görüşecek.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Alt Komisyonu da 14 Mayıs Çarşamba günü yapacağı toplantıda, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı'nı ele alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem