Güzel manken idam ediliyor!

Kolombiyalı model Juliana Lopez, tatil için gittiği Çin'de bilgisayarıyla ülkeye uyuşturucu sokma suçundan yakalandı. 22 yaşındaki güzellik yarışması birincisi, ömür boyu hapis veya idam cezası ile yargılanacak.YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORLARMiss World Medelli

Güzel manken idam ediliyor!

Kolombiyalı model Juliana Lopez, tatil için gittiği Çin'de bilgisayarıyla ülkeye uyuşturucu sokma suçundan yakalandı. 22 yaşındaki güzellik yarışması birincisi, ömür boyu hapis veya idam cezası ile yargılanacak.

YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Miss World Medellin yarışmasına katılacak olan Lopez, şu an hapiste. Uluslararası yetkilileri harekete geçiren aile, kızlarına yardım etmeye çalışıyor.

s_7614.jpg

YERİNİ TESPİT ETTİLER

Kızlarıyla iletişimleri kesilen aile, Kolombiya'nın Çin Büyükelçiliği'ne ulaştıktan sonra kızlarının yerini tespit etmeyi başardı. Hürriyet'in haberine göre, iyi bir genç kız ve öğrenci olduğu söylenen Lopez'in Çin'e ülkesinde satmak için kıyafet ve hediyelik eşya almaya gittiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler