Gürültü cinayet getirdi

Bursa'da iki grup arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.Olay, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde alkol alan İ.A., K.Ö.

Gürültü cinayet getirdi

Bursa'da iki grup arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde alkol alan İ.A., K.Ö. ve Erdinç Kılıç (35) bir süre sonra gürültü yapmaya başladı. O sırada yoldan geçen kalabalık bir grup, gürültü yapan gençlerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Erdinç Kılıç, kalbinden bıçaklanarak yere serildi. Grup olay yerinden kaçarken Erdinç Kılıç, arkadaşlarının yardımıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem