Gürmükçüoğlu'ndan 'Azılı düşmanım Özak'tır' yorumu

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Genel Kurulu'nda AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak'ı hedef alarak, "Benim bundan sonra en azılı düşmanım Faruk Özak'tır" diyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ibrahım Hacıosmanoğlu'na bir eleştiri de Trabzon Büyükşehir

Gürmükçüoğlu'ndan  'Azılı düşmanım Özak'tır'  yorumu

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Genel Kurulu'nda AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak'ı hedef alarak, "Benim bundan sonra en azılı düşmanım Faruk Özak'tır" diyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ibrahım Hacıosmanoğlu'na bir eleştiri de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan geldi.

Trabzon'da yapılmakta olan yatılı kuran kursu projesinin inşaatında incelemelerde bulunan Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor'a büyük hizmetleri olan biridir Faruk Özak... Bu söylemler doğru değil. Trabzonspor'da Düşmanlık olmaz olamaz. Tek bir taraftarımız bile bizim için çok değerlidir" dedi.

ŞİKE ANITI NE OLACAK?

Şike soruşturmasında gelinen son noktayla ilgili açıklama da yapan Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor FİFA dahil tüm kurumlar üzerinde girişimleri sona gelindiğinde Trabzon ve Trabzonspor olarak oturup karar alacağız. Fenerbahçe şike yapmıştır. Bu konuda mahkemeler kararını vermiştir. Herşey ortada. Ben Fenerbahçe'nin küme düşmesini istemiyorum. Böyle birşey söylemiyorum. Şunu söylüyorum. Aynı şekilde Trabzonspor ceza alsaydı yine şu anda konuştuğum gibi konuşurdum. Ama Trabzonspor şike yapmamıştır" dedi.

Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor’un kupası verilsin yeterli. O sezonun şampiyonluğu Trabzonspor’a anasının ak sütü gibi helaldir, kupasıda gelecektir. Ayrıca FIFA'da, UEFA'da ve mahkemelerde süreç tamamladığında söz verdiğim gibi şike anıtını halkımızla birlikte Trabzon ile hepbirlikte dikeceğim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem