‘Günün Şahsiyeti’ seçildi!

“Türk milli çıkarlarının koruyucusu” başlıklı haberinde, Fransa Senatosunca onaylanan Ermeni yasası konusundaki Erdoğan’ın tutumunu öven gazete, “Böyle bir diplomatik tutumunu ancak ekonomisi güçlü olan Türkiye sergileyebilir” ifadesi kullanıldı.Erdoğan:

‘Günün Şahsiyeti’ seçildi!

“Türk milli çıkarlarının koruyucusu” başlıklı haberinde, Fransa Senatosunca onaylanan Ermeni yasası konusundaki Erdoğan’ın tutumunu öven gazete, “Böyle bir diplomatik tutumunu ancak ekonomisi güçlü olan Türkiye sergileyebilir” ifadesi kullanıldı.

Erdoğan: Nüfusumuz maşallah iyi artmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Milletvekili ve eski Başbakanlık Başdanışmanı Nabi Avcı’nın oğlu İbrahim Can Avcı’nın nikahında şahitlik yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Koru Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törende, Nabi ve Semra Avcı’nın oğlu İbrahim Can ile Nuriye ve Kemal Gündoğdu’nun kızı Sedef evlendi. Erdoğan, yaptığı konuşmada “Benim biliyorsunuz her yerde bir tavsiyem var. Bu tavsiyemi özellikle tekrar edeceğim. Nüfusumuz maşallah iyi bir artış gösterdi. 75 milyona doğru gidiyoruz. Yeni aldığım neticeye göre, nüfusun yüzde 50’si 30 yaşın altında. Bu nüfusu, genç ve dinamik tutmamız lazım. Ben en az 3 tane diyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler