Günün özeti - Neler oldu?

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik. Diyarbakır'dan acı haber: 1 şehit Diyarbakır'da karakola yönelik roketatarlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 2 terörist etkisiz hale getirildi. İşte Sultanbeyli'deki saldırıyı gerçekleştiren teröristler Sultan

Günün özeti - Neler oldu?

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Diyarbakır'dan acı haber: 1 şehit

Diyarbakır'da karakola yönelik roketatarlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 2 terörist etkisiz hale getirildi.

İşte Sultanbeyli'deki saldırıyı gerçekleştiren teröristler

Sultanbeyli'de polis merkezine bombalı saldırı düzenleyen ve Emniyet Şube Müdürü Beyazıt Çeken'i şehit eden PKK'lı 3 teröristin kimlikleri tespit edildi. 3 teröristin birlikte çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.

'Yaka-paça gelip yaptıklarının hesabını verecekler"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönemin savcıları Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçmasıyla ilgili olarak, "Bunlar da bir yerlerde muhakkak yakalanacak ve yaka-paça buraya gelip yaptıklarının hesabını er veya geç verecekler" dedi.

Mehmet Topal'a düzenlenen saldırıda flaş gelişme !

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal'a düzenlen silahlı saldırının suikast olmadığı, başka bir bölgede ateşlenen yorgun bir merminin tesadüfen araca isabet ettiği öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi'nde arazi kavgası: 3 yaralı, 1 gözaltı

Ataşehir Belediyesi'nde akrabaların arazi tartışması kanlı bitti. Belediye önünde taşan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Mecidiyeköy'deki yangın kontrol altına alındı

Şişli'de Hukukçular Sitesi'nde bulunan bir avukat bürosunda tüp patladı. Çıkan yangından herhangi bir can kaybı yaşanmazken alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Madenciler ve polis çatıştı: 1 ölü, 61 yaralı

Peru'nun maden kenti La Oroya'da maden işçileriyle polis arasında çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 61 kişi yaralandı.

Milli takım teknik direktörü tribünde yumruklaştı

Panama ile Kosta Rika'nın arasında oynanan gençler kategorisindeki maçı tribünden takip eden Kosta Rika Teknik Direktörü Paulo Wanchope, tribünde bulunan bir şahısla kavga etti.

has-004.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem