Günün en acı karesi

Hakkari Dağlıca'da terörist saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin cenazesi babaocağı Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Şehidin acılı anne ve babası tek çocuklarının cenazesini el ele beklediler.Son bir ay içinde 3'üncü şehidini veren

Günün en acı karesi

Hakkari Dağlıca'da terörist saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin cenazesi babaocağı Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Şehidin acılı anne ve babası tek çocuklarının cenazesini el ele beklediler.

Son bir ay içinde 3'üncü şehidini veren Manisa'nın Salihli ilçesinde Yatakdere ailesinin tek evladı olan ve Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit olan Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin naaşı baba evine getirilerek helallik alındı. Şehit cenazesini bitkin bir vaziyette bekleyen ailenin dik duruşu ise dikkat çekti. Şehidin cenazesi alkışlar eşliğinde ve annesi Saniye Yatakdere'nin "Hoş geldin oğlum" sesleriyle karşılandı. Şehit arabasının açılması sırasında aile fertlerinden bazıları fenalık geçirerek, anne oğlunu selam vererek karşıladı. Yapılan dua ve alınan helalliğin ardından şehidin cenazesi cenaze namazının kılınacağı Hamidiye Camii'ne götürüldü.

Günün en acı karesi

Günün en acı karesi

Günün en acı karesi

Günün en acı karesi

Günün en acı karesi

Günün en acı karesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler