Günlerdir kızlarını arıyorlar.

Beykoz'da bir hafta önce işe gittikten sonra bir daha eve gelmeyen 19 yaşındaki Esra, ailesini üzüntüye boğdu. Ellerindeki fotoğrafla sokak sokak dolaşan ve gözyaşlarına hakim olamayan Esra Çakal'ın ailesi kızlarının kaçırıldığını iddia etti. Beykoz'da ça

Günlerdir kızlarını arıyorlar.

Beykoz'da bir hafta önce işe gittikten sonra bir daha eve gelmeyen 19 yaşındaki Esra, ailesini üzüntüye boğdu. Ellerindeki fotoğrafla sokak sokak dolaşan ve gözyaşlarına hakim olamayan Esra Çakal'ın ailesi kızlarının kaçırıldığını iddia etti.

Beykoz'da çalışan 19 yaşındaki Esra Çakal, geçtiğimiz Çarşamba günü gittiği işyerinden bir daha dönmedi. Esra Çakal'ın bu şekilde kayıplara karışması ise ailesini üzüntüye boğdu. Kızlarına ulaşmak için yoğun çaba sarf eden aile, Esra Çakal'ın fotoğrafları ile Beykoz'u sokak sokak dolaştı. Duvarlara, otobüs duraklarına Esra'nın fotoğrafını asan baba Ahmet Çakal, "Kızımın kimin tarafından götürüldüğünü biliyorum. Polise gittim, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bir haftadır bir netice alamadım. Bugün tekrar polise gittim. Kızımı kaçıranların bütün bilgilerini verdim. Ama herhangi bir sonuç alamadım. Bir haftadır kızımızı bekliyoruz" dedi.

"KIZIMIN NEREYE GİTTİĞİNİ, KAÇIRANLARI BİLİYORUZ"

Kızlarının tehditle kaçırıldığını ileri süren baba Ahmet Çakal, "Esra, Çarşamba gününden beridir kayıp. Kızımız 19 yaşında. Hem öğrenci hem çalışıyor. En son Çarşamba günü işe gitti. Çalıştığı yerden çıktıktan sonra eve gelmedi, kayıp. Benim kızımın nereye gittiğini, kaçıranları biliyoruz. Benim kızım kendi gönül rızası ile gitmez. Benim kızımı tehditle kaçırdığını, kaçıran kişinin babası dahil, bunu söylüyor bana" şeklinde konuştu.

"TEHDİT EDİLİYORDU"

Gözyaşlarını tutamayan anne Hanife Çakal ise, "Gelsin, korkmasın. Biz onun arkasındayız. Biz çaresiz ve perişanız. Hiç sesini bile duymadık. Endişeliyiz yani. Kendi rızası ile gitmiş olamaz. Nasıl olabilir ki bir tinerci ile. Tehdit ediliyormuş zaten. Gitmiş, yok yani. Çaresiz bir haftadır perişanız" diye konuştu.

Kardeşi Elif Çakal da, "Kardeşimi arıyorum. Benim ailem korkulacak bir aile değil. Çıksın gelsin biz arıyoruz onu. Korkmasın bir şeyden. Edirne'de öğrenciyim. Onu aramak için buraya geldim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler