Güney; “Anadolu, eğitimcileri ile güçlenecek.“

"Adanmış öğretmenlik, atanmış öğretmenliğe göre çok güzel. Ben sizi adanmış öğretmenler olarak görmek istiyorum" dedi.

Güney; “Anadolu, eğitimcileri ile güçlenecek.“

İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, eğitimcilere seslenerek, "Adanmış öğretmenlik, atanmış öğretmenliğe göre çok güzel. Ben sizi adanmış öğretmenler olarak görmek istiyorum" dedi.

Ordu Valiliği tarafından "İnsan ve Medeniyet Hareketi" konulu konferans düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney'in konuşması olarak katıldığı konferansta, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri ve Ordu'da görev yapan öğretmenler hazır bulundu.

"ADANMIŞ ÖĞRETMENLER OLUN"

"İnsan ve Medeniyet Hareketi" konulu konferansta konuşan İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, katılımcılara eğitimi ve eğitimciliği dönemindeki anılarını anlattı. Eğitimcilerin mesleğini en iyi şekilde icra ederek iyi bireylerin yetişmesine olanak sağlamaları gerektiğini aktaran Güney, "Adanmış öğretmenlik, atanmış öğretmenliğe göre çok daha güzel. Ben sizi adanmış öğretmenler olarak görmek istiyorum. Eğer bu ülkede hayrın paydaşı olacaksak bu işin adanmışlıktan geçtiğine inanıyorum. Eğer ki siz bu ülkedeki birleşmenin paydaşı olacaksanız son kale olan iç kale olan Anadolu'nun ayakta olabilmesi için siz eğitimcilerin gayretlerine çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

"ANADOLU, EĞİTİMCİLERLE GÜÇLENECEK"

Anadolu'nun bir çok topluluğa kucak açtığını ve Anadolu'nun eğitimcilerle daha da güçleneceğini ifade eden Güney, "Bugün Fatih Camisi'ne geldiğinizde safın ilk ikisinde Suriyeliler, sağ ve sol tarafta Afrikalılar, öbür tarafta Balkanlılar, arkanızda Iraklılar, Mısırlılar ve Kafkaslılar var. Anadolu gerçekten bir ana kucağı gibi ülkesinde özgürlüğünü ve insan onuru ile yaşam hakkını kaybeden herkesin sığındığı bir yer. Türkiye sadece Türkiyelilere ait bir yer değil. Bir imparatorluk bakiyesi olarak herkesi barındırabilecek kadar zihni, yüreği geniş olan bir yer. O yüzden sıradanlığı değil de niteliği, donanımı ve gayreti hedefleyeceksek o zaman bu son kalenin, iç kalenin, Anadolu'nun siz eğitimciler ile birlikte daha güçlenmesini ve daha da genişlemesinden yanayım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem