Gümüşhaneli Burak şehit olmak için dua etmiş

Iğdır'daki hain saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Gümüşhaneli Burak Zor'un şehit olmak için dua ettiği ortaya çıktı. Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısına görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda 13 polis şehit oldu

Gümüşhaneli Burak şehit olmak için dua etmiş

Iğdır'daki hain saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Gümüşhaneli Burak Zor'un şehit olmak için dua ettiği ortaya çıktı.

Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısına görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda 13 polis şehit oldu. Şehit polisler arasında bulunan polis memuru Burak Zor'un 10 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabı Facebook hesabı üzerinden paylaştığı mesaj duygulandırdı.

"YA RABBİM BİZE DE NASİP EYLE"

Şehit polis memuru Burak Zor sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Ya rabbim bize de o şehadet şerbetine senin yolunda cesurca savaşarak ulaşmayı nasip eyle" ifadelerini kullandığı görüldü.

Şehit olmak için dua etmiş

Şehit olmak için dua etmiş

 

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru aslen Gümüşhaneli olan Burak Zor'un (25) Samsun'un İlkadım ilçesindeki baba evinde yas var.
 
Şehit Zor'un, Baruthane Mahallesi Adalet Caddesi'ndeki babası Zikri, annesi Arzu Zor'a acı haberi Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz verdi. Yavuz ve beraberindeki polisler, Zor ailesine başsağlığı diledi
 
Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Zor ailesinin yakınları ve komşuları taziye için eve geldi. Acı haberi aldıktan sonra fenalık geçiren şehidin yakınlarına evin önünde bekletilen ambulansta sağlık ekipleri müdahale etti.
 
Evli ve 1,5 yaşında Eymen isimli çocuğu olan Burak Zor'un 2 ay önce İstanbul Emniyet Müdürlüğünden şark görevi için Iğdır'a tayin olduğu, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Zor'un eşinin ve çocuğunun da Iğdır'da bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem