Gümüşhane'de PKK'lıların kaçırdığı araçla ilgili yeni gelişme

Gümüşhane'de PKK'lılarca gasp edilen araçla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gümüşhane'de PKK'lıların kaçırdığı araçla ilgili yeni gelişme
Gümüşhane'de geçtiğimiz günlerde PKK'lılar tarafından içindeki 3 kişinin ağaca bağlanarak gasp edilen aracın terk edilmiş helde bulunduğu öğrenildi.

Gümüşhane'nin, Torul ilçesinden yola çıkan ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu 29 DA 955 plakalı gri renkli hafif ticari araç, dün gece saat 01.30 sıralarında köye yakın bir noktada ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan 5 kişilik PKK'lı bir grup tarafından durdurulmuş, araçta bulunan sürücü C.Ü ve arkadaşları H.Ü ve C.Ü’yü indirerek yol kenarındaki ağaçlara bağlayan silahlı grup, daha sonra araca binerek bölgeden uzaklaşmıştı.

Bu tarihten itibaren PKK'lıların yakalanması bölgede başlatılan operasyonlar sırasında bugün gasp edilen aracın terk edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Ekipler araç üzerinde inceleme başlatırken kaçak PKK'lı grubu yakalamak için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem