Gümrükçüoğlu'ndan ne istediler!

Show TV’de yayınlanan Bugün ne giysem isimli yarışma programındaki jüri üyeleri her program kapanışında bir ile selam gönderiyor ve hiçbir ilden onlara bir şey gönderilmediği konusunda dert yanıyorlardı.Bugünkü program bitiminde ise selamlar Trabzon’a gön

Gümrükçüoğlu'ndan ne istediler!

Show TV’de yayınlanan Bugün ne giysem isimli yarışma programındaki jüri üyeleri her program kapanışında bir ile selam gönderiyor ve hiçbir ilden onlara bir şey gönderilmediği konusunda dert yanıyorlardı.

Bugünkü program bitiminde ise selamlar Trabzon’a gönderildi. Jüride bulunan Nur Yerlitaş, “Bugünkü selamımız Trabzonspor’a Trabzon’a gidiyor. Bugüne kadar kimse bize bir şey yollamadı. Trabzon Belediye Başkanına çağrıda bulunuyorum. Bize Trabzon’a has bir şeyler göndersinler. Ben Trabzon ekmeği istiyorum” dedi. Diğer bir jüri üyesi olan Ivana Sert ise “Bende taze Tereyağı istiyorum, kızım da çok seviyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem