Gümrükçüoğlu'ndan kınama

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hakkari’nin Çukurca İlçesinde meydana gelen ve 24 askerin şehit olduğu 22 askerin de yaralandığı, Bitlis'in Güroymak ilçesinde 5 polis memurunun şehit,4 sivil vatandaşımızın öldüğü terör olaylarını lan

Gümrükçüoğlu'ndan kınama

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hakkari’nin Çukurca İlçesinde meydana gelen ve 24 askerin şehit olduğu 22 askerin de yaralandığı, Bitlis'in Güroymak ilçesinde 5 polis memurunun şehit,4 sivil vatandaşımızın öldüğü terör olaylarını lanetledi.

Başkan Gümrükçüoğlu 24 askerin şehit olduğu hain saldırı sonrası yaptığı değerlendirmede  “Hiç kimse terörle bir yere varamaz. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir. Bu yoldan asla geri adım atmayacağımızı herkesin bilmesi gerekmektedir” dedi.

Kalleşçe yapılan saldırıda şehit olanlara ve yaşamını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, “ Gencecik 24 evladımızı bu hain saldırıda kaybettik. Dünde 5 polisimiz şehit edilirken 4 vatandaşımız da öldürüldü. Üzüntümüz ve acımız büyüktür. Her alanda ilerleyen ve gelişen ülkemizin önüne taş koymak isteyen güçler emellerine asla ulaşamayacaktır. Vatandaşlarımızın bu alçakça saldırıları düzenleyen güçler karşısındaki yüksek irade ve azmini asla sarsılmayacaktır. Millet olarak her zamanki gibi dimdik ayaktayız. Kalleşler gereken dersi en kısa zamanda alacaklardır. Çatışmada şehit olan evlatlarımıza  ve yaşamını yitiren  vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem