Gümrükçüoğlu Kunduracılar'da

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Kunduracılar Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, Kunduracılar Caddesi’nin Trabzon'un önemli

Gümrükçüoğlu Kunduracılar'da

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Kunduracılar Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, Kunduracılar Caddesi’nin Trabzon'un önemli alışveriş merkezlerinden biri olduğunu belirterek esnafın toplumun omurgası olduğuna dikkat çekti.

 

Esnafla birlikte kahvaltı yapan Başkan Gümrükçüoğlu mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirterek, "Çünkü esnaflarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir.

 

Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnaflarımıza sık sık ziyarette bulunuyoruz.  Onların gerek ülke, gerekse kentimiz hakkındaki izlenim ve istek ve kanaatleri bizler için önemlidir. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem