Gümrükçüoğlu kazandı, Haber61'e konuştu!

Kesin olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı olan AK Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.Gümrükçüoğlu şöyle konuştu; Trabzonumuz seçim kampanyasını olgunlukla geçirdi. Tüm siyasi partilerimizin adaylarını ben t

Gümrükçüoğlu kazandı, Haber61'e konuştu!
Kesin olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı olan AK Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.
Gümrükçüoğlu şöyle konuştu;
 
Trabzonumuz seçim kampanyasını olgunlukla geçirdi. Tüm siyasi partilerimizin adaylarını ben tebrik ediyorum. Sevgi ve saygıyla yürüttük. Halkımızın takdiriyle kazandık. Hangi siyasi parti olursa olsun Trabzon’u  yönetmeye gayret edeceğiz. Hepsinin  fikirlerinden yararlanacağız. Özet olarak biz hep beraber Trabzon’uz. Bu seçimin önemi büyüktü. Demokrasinin gerçekleşmesi dışardan idare edilemeyeceğimizin , kirli oyunlara senaryoların ülkemizde oynanamayacağını ülkemize ilanını içeriyordu. Gerçek hak ve özgürlükleri sergilenmesi açısından önemliydi. Biz Trabzon’u dünya kenti yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Biz dünya kenti olma yolundaki  vaat ettiğimiz projeleri gerçekleştirmeye çalışacağız.
Biz Trabzon’a bu kararından bu görevi verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum.
Ülkemizi muhalefetiyle iktidarıyla , beraber yükseltebiliriz. Onların düşüncelerini önemle bakacağımızı tekrarlamak istiyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem