Gümrükçüoğlu 2016 olimpiyatlarını istiyor!

GÜMRÜKÇÜOĞLU ” OLİMPİYATLARI İSTİYORUZ”Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2016 Dünya Okullararası Olimpiyatları istiyoruz “dedi.Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2016 yılında yapılacak olan Dünya Okullararası Olimpiyatlara t

Gümrükçüoğlu 2016 olimpiyatlarını istiyor!

GÜMRÜKÇÜOĞLU ” OLİMPİYATLARI İSTİYORUZ”

Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2016 Dünya Okullararası Olimpiyatları istiyoruz “dedi.

Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2016 yılında yapılacak olan Dünya Okullararası Olimpiyatlara talip olduklarını açıkladı. Başkan Gümrükçüoğlu 19 Eylülde İstanbul’da yapılacak ödül töreninde İSF yetkililerinin de katılacağını belirterek” ISF 2012 yılı Raymond Defever Onur ödülünü Türkiye Okul Sporları Federasyonuna verdi. 40 yıl sonra ülkemize verilen ilk onur ödülü bu. Federasyon başkanımızın Trabzonlu olması bizler içinde ayrı bir gurur kaynağı oldu. Ödül töreninde oyunların nerde yapılacağı büyük oranda belli olacak.Bu oyunlara Trabzon olarak talibiz.Tesis olarak alt yapı olarak Trabzon bu oyunlar için hazır. Bu oyunların Trabzon’da yapılmasını istiyoruz.Yetkililere çağrı yapıyorum Oyunların Türkiye’ye alınmasını Trabzon’a alınmasını sağlayın

2011 EYOF’U BAŞARIYLA YAPTIK

Trabzon Türkiye’nin ilk olimpiyat bayrağının dalgalandığı şehir olarak tarihe geçti. 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon, Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatlarında 49 ülkeden 5 bin sporcuyu şehrimizde misafir ederek ülkemizin yüz akı olmuştır.  Kentimize gelen sporcular ile aileleri bu kadim şehirden övgüyle bahsederek ayrılmış ve ülkemizin adeta gönüllü turizm elçisi olmuşlardır. 

SPOR TURİZMİ KATKI YAPAR

 Dünyanın gündeminde şimdide de Dünya Okul Sporları Olimpiyatları var. 60 ülkeden 6000 sporcunun katılmasının beklendiği bu organizasyon için Trabzon kenti gerek spor tesisleri gerek konaklama olanakları gerekse spora düşkün halkı bakımından önemli bir alt yapıya sahiptir. Organizasyon için ortaya çıkabilecek olan eksikliklerin devletin ilgili kurumları tarafından giderilmesi de mümkündür. 2016 yılındaki organizasyonunun  şehrimize gelmesi halinde Trabzon halkı ile birlikte bu yükün altından kalkılacağına inanıyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler