Gül'ün kararı için son 3 gün

Cumhurbaşkanı Gül, Gezi Parkı protestolarından önce gittiği Türkmenistan'da "yasanın alkolü yasaklama düzenlemesi diye değerlendirilmesine anlam veremiyorum" demişti. Ancak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Palandöken Cumhurbaşkanı ile

Gül'ün kararı için son 3 gün
Cumhurbaşkanı Gül, Gezi Parkı protestolarından önce gittiği Türkmenistan'da "yasanın alkolü yasaklama düzenlemesi diye değerlendirilmesine anlam veremiyorum" demişti.
 
Ancak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Palandöken Cumhurbaşkanı ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, Gül'ün kendisine "hukuksal bir durum, anayasal bir sorun varsa ben bunu inceleteceğim" dediğini aktarmıştı.
 
Cumhurbaşkanı alkol düzenlemesiyle ilgili kararını verdikten sonra çarşamba günü Gezi Parkı protestolarına destek veren grupla karşıt bir grup arasında gerginliğin yaşandığı Rize'ye gidecek. Ve perşembe günü Artvin cuma günü de Ardahan'da olacak.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler