Gülen'den istifa onayı

AK Parti'den istifası sonrası sessizliğini Bugün TV'den Erkam Tufan'la Analiz programında bozan Hakan Şükür'ün röportajı teknik nedenlerle yayınlanmadı. Ancak Hakan Şükür'ün yayınlanamayan röportajının kısa bir bölümü internet ortamına düştü. 'Futboldan s

Gülen'den istifa onayı

AK Parti'den istifası sonrası sessizliğini Bugün TV'den Erkam Tufan'la Analiz programında bozan Hakan Şükür'ün röportajı teknik nedenlerle yayınlanmadı. Ancak Hakan Şükür'ün yayınlanamayan röportajının kısa bir bölümü internet ortamına düştü. 'Futboldan sonra en iyi bildiğim konu dershaneler' diyen Şükür, istifa mektubunu kendisinin yazdığını söyledi. Şükür, Gülen'le de bir kaç kez görüştüğünü ve 'ayrılmak istiyorum' dediğini belirtti.

''FUTBOLDAN SONRA EN İYİ BİLDİĞİM KONU''

Şükür, programda dershanelerin kapatılması kararıyla başlayan tartışmalar hakkında da ''Dershaneler konusu benim için futboldan sonra en iyi bildiğim konu. En iyi arkadaşlarımın olduğu, 20 yıldır içinde olduğum bir konuda görüşlerimin değer bulmaması beni bu karara itti'' dedi.

''EMİRLE DEĞİL, ALLAH'IN İZNİYLE GELDİK''

Şükür, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in istifa sonrası söylediği "Emirle geldi, emirle gitti" sözüne ise "Allah'ın izniyle geldik" yanıtını verdi.

İSTİFA MEKTUBUNUN TAMAMINI YAYINLAMADI

"İstifa mektubunu kim yazdı?" sorusuna da "Ben yazdım" yanıtını veren Şükür, mektubu yazma hikayesini anlattı: "İstifa mektubunu ben yazdım ama 4.5 sayfa olarak yazdım. Önümde olan 1.5 sayfa değildi. Evdeydim, hastaydım. Eşime okudum, çok duygusal bir metin haline dönüştü. Amacını çok farklı yerlere götürebileceği için bu metnin içine koymadım. Bugün bu programa çıkma amacım da bu."

''HOCAEFENDİYE GİTTİM, BANA DEDİ Kİ..''

Şükür, istifa süreci öncesi Fethullah Gülen'le yaptığı görüşmenin de detaylarını anlattı:
''Bir kaç kez hocaefendiyi aradım. Ayrılmak istiyorum dedim. Yukarıda Allah var. 'Hakan bey biz çok değer verdiğimiz, aynı hasretleri paylaştığımız insanların yanında olalım' dedi. 2 sene içerinde 2-3 kez telefonla, bir kere ziyarette bulundum. Tweettlerimde, her zaman şunu yazdım. 'Her zaman dua ettiğini gördüğüm kişi'. Devletten bir kuruş almamış, hayırsever.. Bugün hayırsever denilen kişilere bir bakın. Çok isabetli bir karar verdiğimi görüyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler