Gül'den 'Kayıp Trilyon İfadesi'yle İlgili İlk Açıklama

"VATANDAŞ OLARAK GÖREVİMİ YAPTIM"Tarabya'daki Kalander Üstü Camii'nde Cuma namazını kılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Refah Partisi dönemine ait "kayıp trilyon" davası kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verdiği ifadeyle ilgili şunları söyle

Gül'den 'Kayıp Trilyon İfadesi'yle İlgili İlk Açıklama

"VATANDAŞ OLARAK GÖREVİMİ YAPTIM"

Tarabya'daki Kalander Üstü Camii'nde Cuma namazını kılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Refah Partisi dönemine ait "kayıp trilyon" davası kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verdiği ifadeyle ilgili şunları söyledi:

"Vermem gereken bir ifadeydi, ben de verdim. Dokunulmazlığım olduğu için 18 yıl öyle duruyordu. Dokunulmazlığı yanlış biliyorlar. Dokunulmazlık olunca dosyalar donuyor. Milletvekilliğinde dokunulmazlık var ancak milletvekilliği bitince zaman aşımı olmuyor. Dolayısıyla açık dosyalar kapanır. Benim ile ilgili de öyle bir dosya vardı. Ben de bir vatandaş olarak gittim ve üstüme düşeni yaptım. Şimdi artık onlar karar verecek."

ESKİ BAKAN YANINDAYDI

Öte yandan eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da Cuma namazını Abullah Gül'le birlikte kıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler