Gül'den HSYK açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK düzenlemesiyle ilgili bir soru üzerine ''Yasanın nasıl çıkacağına bakmak lazım, Genel Kurul'da değişiklikler olabilir. Yasa çıktığında ne yapacağımı görürsünüz'' dedi. Gül ayrıca Fatih Hilmioğlu'nun durumuyla ilgili de "Ge

Gül'den HSYK açıklaması
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK düzenlemesiyle ilgili bir soru üzerine ''Yasanın nasıl çıkacağına bakmak lazım, Genel Kurul'da değişiklikler olabilir. Yasa çıktığında ne yapacağımı görürsünüz'' dedi.
 
Gül ayrıca Fatih Hilmioğlu'nun durumuyla ilgili de "Gerek hasta  olanların gerekse yaşları çok ilerlemiş olanların dosyalarının bir an önce önüme  gelmesini arzu ediyorum ki ben de o zaman üstüme düşeni yapabileyim. Bu konuların  hızlandırılması ve çalışmaların daha titiz yapılmasıyla ilgili talimatlarım  oldu." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem