Gül'den Başbuğ yorumu!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'le beraber düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı.İlker Başbuğ'un tutuklanması konusundaki sorulara Abdullah Gül, şu yanıtı verdi: "Tutuklu yargılamalar hakkındaki görüşüm bellidi

Gül'den Başbuğ yorumu!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'le beraber düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı.

İlker Başbuğ'un tutuklanması konusundaki sorulara Abdullah Gül, şu yanıtı verdi: "Tutuklu yargılamalar hakkındaki görüşüm bellidir. Tutukluk konusundaki görüşlerimi daha önce de Meclis'te ifade etmiştim. Başbakan'ın bu konudaki açıklamalarını da destekliyorum.

Yargılamanın nerede yapılacağı konusunda anayasadaki özel maddenin daha geçerli olduğunu düşünüyorum. Yani Yüce Divan olarak ama nihayetinde bu hukuk tekniğiyle alakalı bir konu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler