Gülben'in SMS'leri ceza getirdi

Sanatçı Gülben Ergen’in cep telefonundan bir erkek arkadaşına çektiği mesajlar, Beyaz TV’ye 13 bin lira ceza getirdi. Bu mesajların ekrana getirilmesi, özel hayatın gizliliğine aykırı bulundu.RTÜK’ün son toplantısında Beyaz TV’de 12 Mart günü yayınlanan ‘

Gülben'in SMS'leri ceza getirdi

Sanatçı Gülben Ergen’in cep telefonundan bir erkek arkadaşına çektiği mesajlar, Beyaz TV’ye 13 bin lira ceza getirdi. Bu mesajların ekrana getirilmesi, özel hayatın gizliliğine aykırı bulundu.

RTÜK’ün son toplantısında Beyaz TV’de 12 Mart günü yayınlanan ‘’Beyaz Manşet’’ adlı magazin programı ele alındı. Programda sanatçı Gülben Ergen'in bir eğlence mekanında, sevgilisi olduğu düşünülen kişiye gönderdiği cep telefonu mesajları konu edildi. Kameralara takılan bu mesajlarda Ergen, ‘’Yeni bir Hayat’’ rumuzunu kullanan arkadaşına, "Sen şahdamarım mısın benim? Ben de senin gökkuşağınım, rengim sensin " biçiminde mesajlar gönderiyor.

RTÜK bu yayını değerlendirerek, eşi Mustafa Erdoğan’dan henüz boşanmadığı günlerde yaşanan mesaj trafiğini haberleştiren Beyaz TV’nin, ‘’İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı davrandığı’’ gerekçesiyle, 13 bin lira para cezası verilmesini benimsedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler