Gülben Ergen'e Bonzai cezası!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), gençleri ölüme götüren sentetik uyuşturucu, "bonzai"yi özendirici yayını affetmedi.RTÜK, Show TV'deki "Gülben" adlı kuşak programda Pau adlı Balkan müziği sanatçısının "Elimde patladı bonzai" adlı şarkıyı seslendirme

Gülben Ergen'e Bonzai cezası!
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), gençleri ölüme götüren sentetik uyuşturucu, "bonzai"yi özendirici yayını affetmedi.
RTÜK, Show TV'deki "Gülben" adlı kuşak programda Pau adlı Balkan müziği sanatçısının "Elimde patladı bonzai" adlı şarkıyı seslendirmesi üzerine kanala 120 bin TL'lik ceza kesti. Karar, Yeşilay'ın şikayeti üzerine alındı.
 
ŞARKISI EN ÇOK ÇALINANLARDAN
 
İzmirli yerel şarkıcılardan Pau Ayhan’ın da, 2013 yılı içerisinde bonzai için şarkı yaptığı ortaya çıktı. Özellikle düğünlerde şarkıya olan isteğin çok fazla olduğu, bir gecede defalarca çalındığı, vatandaşların da oynayarak müziğe eşlik ettikleri öğrenildi.
 
İzmir’in semt isimlerinin ve bonzai kullanımının ardından insanda yarattığı etkinin anlatıldığı şarkı şöyle;
 
“Elimde patladı bonzai / Gezerken Altındağ Mersinli / Çamdibi şahit hakim bey / Kafamda herşey yok incesi / Zulalala zulalala bonzai / Yeşilova Çamdibi patlahi / Abe kara seni kara ver şekeri / Ayık ol ayam var gideri / Hadi bakalım çocuklar sağlam dönüyoruz / Limonda limon portakal / Gitme be bugün bizde kal / Ne ekşi ne tatlı sormadan / Yormadan gülüm yormadan / Zulalala zulalala bonzai / Yeşilova Çamdibi patlahi / Abe kara seni kara ver şekeri / Ayık ol ayam var giderim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler