Gülay Bursalı'nın Sevgilisi Adliyeye Sevk Edildi

Başakşehir'de tacizden kaçmak için intihar eden üniversite öğrencisi oyuncu Gülay Bursalı'nın sevgilisi, polise verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi. Başakşehir. 4.etap, 1.kısımda yaşanan olayda dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı, taciz ko

Gülay Bursalı'nın Sevgilisi Adliyeye Sevk Edildi

Başakşehir'de tacizden kaçmak için intihar eden üniversite öğrencisi oyuncu Gülay Bursalı'nın sevgilisi, polise verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi.

Başakşehir. 4.etap, 1.kısımda yaşanan olayda dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı, taciz korkusuyla 10. kattan atlayarak intihar etmişti. Olayı soruşturan Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gülay Bursalı'nın olay sırasında yanında bulunan erkek arkadaşı Engin Ö.'yü gözaltına aldı. Engin Ö.'nün ifadesinde, "Gülay Bursalı ile internetten tanışıp konuşuyorduk. 6 ay önce ilk defa birbirimizi gördük. Zaman zaman birlikte oluyorduk. Olay gecesi de birlikte eğlendik. Kalacak bir yer aramaya başladık. Daha önce ev kiraladığım C.İ.'yi telefonla aradım. Bana bir ev olduğunu ancak temizlik gerektiğini kendilerinin de bizimle birlikte geleceklerini söylediler" dediği öğrenildi.

Eve geldiklerinde C.İ. ve yanındaki arkadaşının Gülay Bursalı ile birlikte olmak istediğini anlatan Engin Ö., "Yanındaki kişi beni tuttu, telefonumu aldı. C.İ., Gülay'ın odasına girdiğinde bağrışmalar oldu. Sesler yükselince beni tutan kişi de odaya girdi. Kısa bir süre sonra da ben odaya girdim. İçeri girdiğimde Gülay pencereye çıkmış "bana bir şey yapmayın" diye bağırıyordu. Ben "Dur, atlama" derken kendisini boşluğa bıraktı" dedi.

Engin Ö., "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem