Gül, Tunus başbakanı ile buluştu

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus Başbakanı Hamadi Jebali ve Ulusal Kurucu Meclisi (UKM) Başkanı Mustafa Ben Jafaar ile görüştü.Yasemin Devrimi'nin ardından Tunus'a Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Gül, temasları çerçeves

Gül, Tunus başbakanı ile buluştu

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus Başbakanı Hamadi Jebali ve Ulusal Kurucu Meclisi (UKM) Başkanı Mustafa Ben Jafaar ile görüştü.

Yasemin Devrimi'nin ardından Tunus'a Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Gül, temasları çerçevesinde Başbakanı Hamadi Jebali ve Ulusal Kurucu Meclisi (UKM) Başkanı Mustafa Ben Jafaar ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Tunuslu liderlerle görüşmesine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu beraberindeki heyet katıldı. Görüşmede, Türkiye'nin Tunus'taki demokratik dönüşüm sürecine verdiği güçlü destek teyit edildi, iki ülke arasındaki tarihi dostluk ve kardeşlik bağları ile işbirliğinin her alanda daha da geliştirilmesi imkanlarının ele alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem