Gül: Rahatsız olan çevreler var

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkındaki haber ve yorumlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül, şunları söyledi:"MİT ve Müsteşarı, Türkiye'nin milli menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda kendilerine verilen görevleri en iyi şekild

Gül: Rahatsız olan çevreler var

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkındaki haber ve yorumlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül, şunları söyledi:

"MİT ve Müsteşarı, Türkiye'nin milli menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirirler ve getiriyorlar. Bazen bu faaliyetlerden rahatsız olan çevreler de olabilir. Türkiye'nin kendi bağımsız politikaları ve onların uygulanmaları, Türkiye'nin çıkarları her şeyin önünde gelir. Dolayısıyla dışarıda yazılıp çizilenler bizim için o kadar önemli değildir"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler