Gül: İnternet tasarısında sıkıntı var!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pakistan Başbakanı Muhammed Navaz Şerif'i ve Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai'yi Çankaya Köşkü'nde kabul etti.ORTAK BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTUÜçlü zirvenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Cumhurbaşkanı Abdul

Gül: İnternet tasarısında sıkıntı var!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pakistan Başbakanı Muhammed Navaz Şerif'i ve Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai'yi Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

ORTAK BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

Üçlü zirvenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül onayına sunulan internet düzenlemesi ile ilgili konuştu.

"ÜZERİNDE ÇALIYORUZ"

Gül, "Yasa üzerinde çalışıyoruz, bir iki sıkıntılı konu var üzerinde çalışıyoruz." dedi.

"KEŞKE SİZİN GİBİ KISA CEVAP VEREBİLSEM"

Gül'ün kısa cevabı üzerine Karzai, "Keşke içişleri ile ilgili meslelerde keşke sizin kadar kısa ve net cevap verebilsem" dedi.

ŞERİF'İN YORUMU SALONU GÜLDÜRDÜ

Şerif de "Ben de böyle cevap vermeyi en kısa zamanda deneyeceğim" diye konuştu. Bu sözler salonda gülüşmelere neden oldu.

TÜRK OKULLARI SORUSUNA CEVAP

Konuk liderlere ülkelerindeki Türk okulları da soruldu.

Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai bu soruya, “Afgan çocuklarına kaliteli eğitim hizmeti verilmektedir. Biz bundan çok mutluyuz” cevabını verdi.

"OKULLARIN EĞİTİM STANDARDI ÇOK YÜKSEK"

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ise aynı soruyu, “Pakistan’daki Türk okulları mükemmel bir iş çıkartıyor. Bu okulların eğitim standardı çok yüksek. Lahor’daki okulu ziyaret etme fırsatım oldu. Gördüğüm üzere bu okulların sağlamış olduğu eğitim Pakistan ve Türkiye arasındaki bağları da güçlendiriyor” şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler