Gül HDP heyetini Köşk'e çağırdı

HDP eş başkanları Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü yarın 11.00'de Çankaya Köşkü'ne çıkacak.Gül, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yasa teklifinin neden oludğu gerilimin ardından geçen hafta Meclis'te grubu bulunan üç siyasi partinin genel başkanlarına g

Gül HDP heyetini Köşk'e çağırdı

HDP eş başkanları Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü yarın 11.00'de Çankaya Köşkü'ne çıkacak.

Gül, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yasa teklifinin neden oludğu gerilimin ardından geçen hafta Meclis'te grubu bulunan üç siyasi partinin genel başkanlarına görüşme davetinde bulunmuştu. Gül; geçen hafta pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelive BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşmüştü. HDP ise milletvekili üyeleri olmasına Meclis'te grubu bulunmadığı için davet edilmemişti.

Gül, yarın saat 11.00'de Tuncel ile Kürkçü'yü kabul edecek. Görüşmenin ana konusunu, HSYK düzenlemesi oluşturacak. Ayrıca Kürkçü, Türkiye'nin genel siyasi sorunlarıyla ilgili görüşlerini de Gül'e aktaracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler