Gül hastaneden ayrıldı

 Gül, hastane çıkışında bekleyen makam aracına binerek, Çankaya Köşkü'ne hareket etti. Cumhurbaşkanı Gül, hastane çıkışında el sallayarak, vatandaşları selamladı. Hastane önünde bekleyen vatandaşlar da Gül'ü, alkışladı. Basın mensuplarının ''Nasılsınız?''

Gül hastaneden ayrıldı

 

Gül, hastane çıkışında bekleyen makam aracına binerek, Çankaya Köşkü'ne hareket etti. Cumhurbaşkanı Gül, hastane çıkışında el sallayarak, vatandaşları selamladı. Hastane önünde bekleyen vatandaşlar da Gül'ü, alkışladı.

 

Basın mensuplarının ''Nasılsınız?'' sorusuna Gül, ''İyiyim, teşekkür ederim'' karşılığını verdi.

 

Cumhurbaşkanı Gül'e, hastane çıkışında Ankara Valisi Alaaddin Yüksel eşlik etti.

 

Çankaya Köşkü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek olan Gül'ün daha sonra hastaneye dönmesi bekleniyor.

 

Bu arada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Gül'ün, yarınki Milli Güvenlik Kurulu toplantısına katılıp katılamayacağı konusunda akşam doktorların görüş bildireceğini açıkladı.

 

Sever, Gül'ün, gelecek iki ayki yurt dışı gezilerinin de erteleneceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem