Grammy ödüllü DJ coşturdu

David Guetta ve Tiesto gibi dünyanın ünlü DJ'lerine eğitmenlik yapan Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Alaçatı'da set başına geçti.Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, "Art Of

Grammy ödüllü DJ coşturdu

David Guetta ve Tiesto gibi dünyanın ünlü DJ'lerine eğitmenlik yapan Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Alaçatı'da set başına geçti.

Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, "Art Of Celebration" adlı parti de hayranlarıyla buluştu. Yerli ve yabancı olmak üzere yaklaşık iki bin turistin katıldığı organizasyonda set başına geçen ünlü DJ, konuklarını sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirdi. Sound Pool da düzenlenen gecede Sanchez, Avrupa ve dünya listelerinde hit yapmış bir çok şarkısını çalarak konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. İlk kez Alaçatı'da düzenlenen ve B&F international tarafından yapılan konser anlaşmasıyla etkinliğe katılan Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez, eğlendirmeyi sevdiğini ifade ederek, "Buradaki potansiyeli çok beğendim. İnsanlar gerçekten eğlenmeyi seviyor ve bende eğlendirmeyi seviyorum. Açıkçası burada aşırı derecede enerji var; bu yüzden önümüzdeki dönemlerde bir etkinlikte daha yer almak isterim" diye konuştu.

Müzik organizasyon topluluğu B&F international yönetim kurulu başkanı Berk İnal, Roger Sanchez ile yeni organizasyonlarda tekrar bir araya geleceklerini belirtti.

Grammy ödüllü DJ coşturdu

Grammy ödüllü DJ coşturdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler