Gözleri iri gösteren makyaj tüyoları

Göz makyajı bakışlarınıza güzellik katması açısından önemlidir. Göz makyajını doğru yapmak bu anlamda önemlidir. Ayrıca göz şeklinize göre makyaj yapmanız gerekir. Kimi gözler küçük kimi gözlerse kapaklı. Gözlerinizi olduğundan daha iri göstermek istiyors

Gözleri iri gösteren makyaj tüyoları

Göz makyajı bakışlarınıza güzellik katması açısından önemlidir. Göz makyajını doğru yapmak bu anlamda önemlidir. Ayrıca göz şeklinize göre makyaj yapmanız gerekir. Kimi gözler küçük kimi gözlerse kapaklı. Gözlerinizi olduğundan daha iri göstermek istiyorsanız bazı makyaj hilelerine başvurabilirsiniz.

Göz pınarlarına beyaz kalem

Gözleri küçük olan kişilerin gözleri daha büyük göstermek için uyguladığı en sık yöntem göz pınarlarına beyaz kalem uygulamaktır. Siyah göz kalemi gözlerdeki derinliği yok ederek gözleri küçültmektedir. Gözlerinizi daha iri göstermek istiyorsanız göz içine siyah kelem değil beyaz kalem ya da bej rengi kalem sürün. Böylece gözleriniz daha büyük görünecek. Ayrıca göz rengi daha çok ön plana çıkacak.

Alt kirpiklere rimel

Gözlerinizi daha büyük göstermek için kirpik kıvırıcı kullanın ve kirpiklerinize bir iki kat rimel uygulayın. Kirpiklerinizin daha gür olması için rimel sürmeden önce bir miktar bebek pudrası sürün. Bu şekilde kirpikleriniz daha uzun görünecek ve rimeliniz kolay kolay akmayacak. Bunun yanında sadece üst kirpiklere değil alt kirpiklerinize de rimel sürün. Kirpiklerinize hacim veren maskaraları deneyebilirsiniz. Ayrıca takma kirpik kullanabilirsiniz.

Kaşlarınızı aldırın

Sadece gözlere uygulayacağınız teknikler yetersiz kalabilir. Kaşlarını da gözlerinizin güzelliğinde önemlidir. Gözlerinizi daha iri göstermek istiyorsanız kaşlarınızı doğru aldırmalısınız. Ayrıca ince kaştan kaçınmalısınız. Mümkünse kaşlarınızın boş kalan kısımlarını kaş kalemi ile doldurun. Kaşlarınız gür ve kalın olmalı. Küçük gözlere sahipseniz mutlaka bu makyaj hilelerini denemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem