Gözaltındaki Rus'a tecavüz iddiası

 Gözaltındaki Rus kadına 2 kez tecavüzden 18 yıl hapsi istenen komiser yardımcısı, kadının arkadaşını da taciz etmiş. Komiser yardımcısına bu suç için de 3 yıla kadar hapis cezası istendi. Taksim Polis Merkezi’nde görev yapan komiser yardımcısı Nusret K.’

Gözaltındaki Rus'a tecavüz iddiası

 

Gözaltındaki Rus kadına 2 kez tecavüzden 18 yıl hapsi istenen komiser yardımcısı, kadının arkadaşını da taciz etmiş. Komiser yardımcısına bu suç için de 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

 

Taksim Polis Merkezi’nde görev yapan komiser yardımcısı Nusret K.’nin tecavüz ve taciz davasının iddianamesi hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre Ebru A., gözaltına alınan arkadaşı Rus vatandaşı Patimat A.’ya ihtiyacı olan bazı eşyaları vermek için 11 Mart’ta Taksim Polis Merkezi’ne gitti. Komiser yardımcısı Nusret K., eşyalarla odasına gelen Ebru A.’ya tokalaşmak için elini uzattı. Ebru A.’nın elini uzatması üzerine Nusret K., onu masanın üstünden kendisine çekerek yanağını yanağına değdirdi. Nusret K., eşyaları teslim edip odadan ayrılırken, yanlarında Sinan Ç.’nin bulunduğu sırada Ebru A.’nın yanağından makas alarak “Yerim senin gamzelerini, çok tatlı ya değil mi Sinan” dedi. Olayın ertesi günü komiser yardımcısı Nusret K.’nin çay içme teklifini reddeden Ebru A., tekrar arkadaşı Patimat A.’yı ziyarete gitti. Patimat A.’yı tedirgin gören Ebru A., bunun sebebini sordu. Patimat A., Nusret K.’nin kendisine 2 defa tecavüz ettiğini söyledi. Ebru A., bunun üzerine karakoldan ayrılarak Nusret K. hakkında şikâyetçi oldu. İddianamede, Nusret K.’nin “Hizmet içi ilişkiden kaynaklanan nüfuzu kullanmak suretiyle cinsel tacizde” bulunduğu iddiasıyla 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması istendi. Yargılama önümüzdeki günlerde başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler