Gözaltı sayısı 102'ye yükseldi!

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen "casusluk" ve "yasa dışı dinleme" soruşturmaları kapsamında gözaltına alınanların sayısı 102'ye yükseldi.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "casusluk" ve "yasa dışı dinleme" soruşturmaları kapsamınd

Gözaltı sayısı 102'ye yükseldi!

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen "casusluk" ve "yasa dışı dinleme" soruşturmaları kapsamında gözaltına alınanların sayısı 102'ye yükseldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "casusluk" ve "yasa dışı dinleme" soruşturmaları kapsamında haklarında yakalama ve gözaltı kararı çıkarttığı 115 emniyet görevlisinden 102'si gözaltına alındı.

Bu arada, gözaltındaki kişiler arasında eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Erkan E'nin de bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'nde Terörle Mücadele Şube ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinde gözaltındaki tutulan şüpheliler, sabah saatlerinden itibaren gruplar halinde hastaneye götürülerek, doktor kontrolünden geçiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem