Görgü tanıkları patlama anını anlattı

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada yaralı arkadaşını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine getiren Müslim Sepetçi, patlamanın büyük bir şiddetle meydana geldiğini, canlı bombanın kendisini bir grubun içinde patlattığını söyledi. Seyyar sat

Görgü tanıkları patlama anını anlattı
İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada yaralı arkadaşını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine getiren Müslim Sepetçi, patlamanın büyük bir şiddetle meydana geldiğini, canlı bombanın kendisini bir grubun içinde patlattığını söyledi. Seyyar satıcı arkadaşı Ferit Babamuradov'u hastaneye getiren ve olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yapan Sepetçi, yaralılar arasında bir bebek arabası ve 1 çocuk gördüğünü söyledi.  Başka bir görgü tanığı ise sarı montlu parçalanmış bir ceset gördüğünü söyledi. 
 
Hastaneye kaldırılan Ferit Babamuradov'un kardeşi Kıvanç Babamuradov'un sırtından ve bacağından yaralandığını ifade etti. Türkmen olduklarını söyleyen kardeşi, "olayı duyar duymaz hastaneye koştuk" dedi. 
 
Bir görgü tanığı kadının ise telefonda yakınlarına patlama anı anlattığını görüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem