Görele'de hayvanlar için "Sokaktayız" etkinliği

Görele'de bir grup vatandaş, "Sokaktayız" etkinliği kapsamında sokak hayvanlarının bakım ve yiyecek ihtiyacını karşıladı. Hayvansever vatandaşlardan Onur Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede başlattıklarını "Sokaktayız" etkinliğini her hafta

Görele'de hayvanlar için "Sokaktayız" etkinliği

Görele'de bir grup vatandaş, "Sokaktayız" etkinliği kapsamında sokak hayvanlarının bakım ve yiyecek ihtiyacını karşıladı.

Hayvansever vatandaşlardan Onur Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede başlattıklarını "Sokaktayız" etkinliğini her hafta yapmayı planladıklarını söyledi.

Yemekten çok sevgi isteyen sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini belirten Dağdelen, şunları kaydetti:

"Her türlü ihtiyaçtan mahrum bırakılarak, kaderine terk edilen her canlıyı korumak insanlık görevlerimizdendir. Bu unutulmamalı, sokak hayvanlarına gereken değer verilmelidir. Her hafta yapmayı planladığımız etkinliğimize tüm duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz. Üzülerek belirtmek isterim ki etkinliğimiz çok pasif kaldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler