Gönen'de kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Kaza, Gönen-Balya karayolunun 2’nci kilometresinde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bursa’daki bir akrabasının düğününden dönen 18 yaşındaki İlker Dündar yönetimindeki 10 TZ 027 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu karşı yönden g

Gönen'de kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Kaza, Gönen-Balya karayolunun 2’nci kilometresinde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bursa’daki bir akrabasının düğününden dönen 18 yaşındaki İlker Dündar yönetimindeki 10 TZ 027 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu karşı yönden gelen 32 yaşındaki Hasan Yağcıköylü yönetimindeki 10 TH 304 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, sürücü İlker Dündar, kardeşi, 15 yaşındaki Alper Dündar, anneannesi 68 yaşındaki Gülben Aramacıoğlu ve teyzesi 39 yaşındaki Gülben Arabacıoğlu öldü. Annesi 35 yaşındaki Nazlı Dündar ile minibüs şöförü Hasan Yağcıköylü ile 39 yaşındaki İlker Söze yaralandı. Yaralılardan Nazlı Dündar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmaya Gönen Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Olayda Gülben Arabacıoğlu, gelini ve 2 torununun cenazesi, Gönen’e bağlı Hacıveli Oba Köyü’nde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem