Gökçek'ten flaş suikast iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli iddialarda bulundu.Seçimlere 15 gün kala suikastlar düzenleneceği iddiasında bulunan Gökçek, "Hem AK Parti’den hem de AK Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırma

Gökçek'ten flaş suikast iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli iddialarda bulundu.

Seçimlere 15 gün kala suikastlar düzenleneceği iddiasında bulunan Gökçek, "Hem AK Parti’den hem de AK Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırmak isteyecekler. Bana da suikast düzenleyebilirler" dedi.

Melih Gökçek ardında 5 mektup bıraktığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

"5 MEKTUP BIRAKTIM"

“Her dönem olmuştur ama bu dönem kadar tehdit edildiğimiz bir dönem yok. Seçimlere 15 gün kala maalesef suikastlar olacak. Hem Ak Parti’den hem de AK Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırmak isteyecekler. Bana da suikast düzenleyebilirler. Ama inanın çok önemli değil. Çünkü 2 evladıma 5 mektupla Türkiye’de karanlık bir düzen oluşturmaya çalışanların şifrelerini bıraktım. Eğer bana bir şey olursa hiç olmazsa ölüm işe yarasın.

"VASİYETİM OKUNDUĞUNDA..."

Bakın Uğur Mumcu’ya, geçtiğimiz günlerde ölüm yıldönümüydü. Herkesin sevdiği, saygı duyduğu araştırmacı bir gazeteciydi. Bildikleri, araştırdıkları için öldürüldü. Ama vasiyet bırakmadığı için onu öldüren karanlık güçleri çözemedik. Keşke bir vasiyet bıraksaydı. Bakın ben 65 yaşındayım. Bu saatten sonra yaşasam ne olur yaşamasam ne olur. Benden alacak bir canları var. Ama onlara 100 kat zararı dokunacak her şeyi bu 5 mektupta yazdım. Sadece 2 evladıma değil onun dışında 3 kişiye daha bıraktım bu mektupları. Birini bulmalarına imkân, ihtimal yok. Ben öldükten sonra vasiyetim okunduğunda, Türkiye içinde ve dışında bu ülke üzerinde planları olanların oyunları dilden dile dolaşacak, herkes öğrenecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler