Gökçek oy oranını açıkladı

Melih Gökçek, Ankara’nın nabzını anketlerle tutuyor. Şahsi oyunun, yüzde 55’ten fazla olduğunu söylüyor. “Partinin oyları daha üstte.” diyor. Bakanlık önerilerine ise kapalı.Gökçek, “Heyecanımı kaybetmedim. Bir belediye başkanı ne kadar tecrübe sahibi olu

Gökçek oy oranını açıkladı

Melih Gökçek, Ankara’nın nabzını anketlerle tutuyor. Şahsi oyunun, yüzde 55’ten fazla olduğunu söylüyor. “Partinin oyları daha üstte.” diyor. Bakanlık önerilerine ise kapalı.

Gökçek, “Heyecanımı kaybetmedim. Bir belediye başkanı ne kadar tecrübe sahibi olursa, daha büyük başarılar onu bekler. Yeni seçilen, 5 sene içinde başkanlığı öğrenemez bile. Tecrübe satın alınamaz. Siyasi hayatım belediyede bitecek. Sonra medya mensubu o lur, televizyon programı yaparım belki.” ifadelerini kullanıyor.

SEÇİM İÇİN TWİTTER EKİBİ KURDU

Seçim çalışmalarında Twitter’ı yoğun şekilde kullanacağını anlatıyor. Bunun için bir ekip kurduğunu belirtiyor. Gökçek, seçimler ve adaylıkla ilgili merak edilenleri Zaman gazetesinden Zekai Özçınar'a anlatı. İşte Gökçek’in açıklamalarından satır başları:

Seçimlere keçi sütüyle hazırlanıyorum: “Her sabah bir bardak keçi sütü içerim. Bu özellikle kansere karşı. Ufak bir tabağa balı koyacaksın, üzerine çörek otu ve bir kaşık da zerdeçal ekleyip, ekmeğine sürüp her sabah yiyeceksin.”

Oyunları bozarım: “Haksızlığa karşı koymadığında, ezilip gidersin. Seçilmek, yerinde kalmak ve yeniden seçilmek devamlı strateji üretmeye bağlı. Rakiplerimin tuzaklarını gördüğüm veya hissettiğim zaman karşı ataklarla bozarım. Oyunları halka ifşa ederek bozarım. Başarıda dualar çok önemli.”

Özür dileyeni affediyorum: “Twitter’da 982 bin takipçim var. Binin üzerinde takipçiyle davalık oldum. 20 tane filan kazandım. Avukat ceza davasını bitirip tazminat davası açıyor. Birisi ‘ben ettim siz etmeyin’ diye özür diledi. Tekrarladığı için kesin içeri girecekmiş. Davayı çektik.”

Ankaragücü hataydı, şike var: “Cemal Aydın, takımı yok etti. Keşke Ankaragücü işine girmeseydim, kimse bizi suçlamasaydı. Kızdım, Türkiye’nin en büyük spor tesisini MİT’e devrettim. Pişmanım ama gitti. Şike var. FB-Ankaragücü maçı şikeydi. Birçok kişi yırttı, Türk sporu şikeden temizlenmedi.”

Tazminat cepten, Çölaşan yazamıyor: “Emin Çölaşan (eski Hürriyet yazarı) tarih oldu. Tazminatlarla bizi iyi besledi. Sözcü’de bir kere bile sataşmadı. Çünkü orada yazarsa tazminat cepten gidecek. Hürriyet ödüyordu. Aydın Doğan’a “Parayı siz ödüyorsunuz, bu nasıl iş. 200-300 bin dolarınızı aldım.” dedim. Avukatı aradı. Kazandığım davaların listesini istedi. Sonra attılar Emin’i.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler