Gökçek: CHP'de adam yok biz ne yapalım

Canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Gökçek, CHP'nin yerel seçimlerde düştüğü vahim duruma işaret etti. Gökçek Kılıçdaroğlu'na eğer yüreğin varsa karşıma çık canlı yayında tartışalım dedi.İşte Gökçek'in açıklamalarından satırbaşları:GEL CA

Gökçek: CHP'de adam yok biz ne yapalım

Canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Gökçek, CHP'nin yerel seçimlerde düştüğü vahim duruma işaret etti. Gökçek Kılıçdaroğlu'na eğer yüreğin varsa karşıma çık canlı yayında tartışalım dedi.

İşte Gökçek'in açıklamalarından satırbaşları:

GEL CANLI YAYINDA TARTIŞALIM

Kılıçdaroğlu, SSK'da genel müdür iken bir 25 dolarlık stenti 2500 dolara aldılar senelerce, sen bire bin katıyla alan adamsın sen rahşan affıyla paçayı kurtarmış adamsın eğer öyle değilse buyur gel tartışalım, hatta onun adına tartışacak biri varsa o da buyursun gelsin ben tartışmaya hazırım. Sadece Kılıçdaroğlu'nu konuşalım.

CHP'DE ADAM YOK, İFLAS ETMİŞ

Şimdi bakın Sarıgül İstanbul'da kaybediyor. CHP bukadar kabiliyetsizse biz ne yapalım? Adam çıkmıyorsa bunlardan biz ne yapalım? En iyisi bu işte. Bakın Ankara'da adam bulamadılar ithal ettiler.Yok adam yok CHP'de adam yok, iflas etmiş CHP!

SEÇİMLERDEN SONRA KILIÇDAROĞLU'NA GÜLE GÜLE

Baronlar Sarıgül'ü bırakmaz çünkü ağzı daha iyi laf yapıyor ve baronların adayı ama daha önemlisi Tuncay Özkan bence bu adam genel başkan olacak. Hatırlarsanız ben bunu daha önce bu programda söylemiştim, aday yapmayacaklar demiştim ve çıktı. Ama baronlar onu istemez çünkü Tuncay Özkan kimseyi dinlemez bildiğini yapan bir adam.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem